web analytics

Hitta hotell i Jönköping

Elite Stora Hotellet Jönköping

Elite Stora Hotellet i Jönköping är ett centralt beläget hotell som ligger strax intill Vätterns södra strand. Hotellet är ett av landets äldsta och mest kända och inrymmer 135 omsorgsfullt renoverade och vackert inredda rum.

Byggnaden uppfördes som hotell redan i slutet av 1850-talet, och har nästan lika länge inrymt en pampig festlokal som av många anses vara den absolut vackraste i Jönköpings län. Andra utnämner festlokalen som den vackraste i hela Skandinavien. Än idag hålls högtidliga och minnesvärda fester i dessa historiska lokaler.

Boka Hotellrum

På rummen hittar du de bekvämligheter du som gäst förväntar dig: radio, telefon, TV, trådlöst internet, dusch/bad, hårfön, byxpress, kylskåp och skrivbord. Samtliga rum är helt rökfria. På hotellet finns även en relaxavdelning med bastu för ditt välbefinnande. Elite Stora Hotellet i Jönköping erbjuder också konferensmöjligheter. Konferenslokalerna är luftkonditionerade och fullt utrustade. Som boende på Elite Stora Hotellet har du alltid nära till shopping och nöjen liksom evenemang på Elmia och Kinnarps Arena.

Om du vill veta mer eller göra en bokning, Klicka Här! Där finns även bilder från hotellet samt vägbeskrivning. Ofta erbjuder hotellet även förmånliga paketlösningar i samband med högtider och lokala evenemang.

Boka Hotellrum

Elite Stora Hotellet Jönköping
Hotellplan
553 20  Jönköping

VN:D [1.7.8_1020]
Rating: 3.3/5 (7 votes cast)
Elite Stora Hotellet Jönköping3.357

Posted on 4 november '09 by admin, under Hotell i Jönköping.

Skriv en kommentar