web analytics

Hitta hotell i Jönköping

Comfort Hotel Jönköping

Comfort Hotell Jönköping
Comfort i Jönköping är ett hotell i Jönköping för dig som både vill ha nöje och arbete.

I lobbyn erbjuder vi alltid en kopp kaffe på färskmalda bönor, eller om du hellre vill avnjuta en kall öl eller liknande.  När du har tagit vad du vill ha att dricka, då kan du passa på att ta dig en tripp ner till vår relaxavdelning, som erbjuder bubbelpool och biljard. Relaxen är öppen alla dagar från 18:00 – 23:00.  Känner du för att träna, då kan du i sådana fall göra det på Nordic Club utan kostnad när du bor hos oss.

Våra rum erbjuder dig tillgång till nyrenoverade badrum med dusch, skrivbord, tv och på alla rum finns det även tillgång till trådlöst Internet.

Vi har även olika Weekend Paket som till exempel Golfweekend paketet, som är lämpligt att boka under sommarperioden. Jönköping, eller Golfköping som det även kallas, har ett rikt utbud på olika golfbanor som bara ligger kilometer ifrån Comfort hotel i Jönköping. Spaweekend är även ett paket som vi erbjuder dig som vill ha en fridfull och lugn weekend. När du väljer vårat spapaket vill vi att du känna dig som att du kommer till en vän. Du blir behandlad i en miljö som är lugn och avslappnad och som får dig att njuta med alla dina sinnen.

Comfort Hotel Jönköping ligger centralt. Bara runt hörnet finner du Jönköpings högskola och ett stort utbud av affärer. Det är endast tio minuter gångväg till järnvägsstationen, och fortsätter du fem minuter till så kommer du till vätterstranden där du finner sol, bad och nöjen.

Boka Hotellrum

Comfort hotellrum Jönköping

Comfort hotell lobby Jönköping

Boka Hotellrum

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
Comfort Hotel Jönköping4.552

Posted on 26 februari '09 by admin, under Hotell i Jönköping.

Skriv en kommentar