web analytics

Hitta hotell i Jönköping

BW John Bauer Hotel

John Bauer Hotel ingår i hotellkedjan Best Western Hotels och återfinns mitt i centrala delarna av Jönköping. Kanske letar du efter ett hotell inför ditt besök på Elmia i Jönköping? John Bauer är ett hotell som ligger på bekvämt avstånd, endast några kilometer från själva mässhallarna. Det är enkelt att ta sig till detta hotell, då det finns goda bil- flyg- och tågförbindelser till och från Jönköping.

John Bauer Hotel har trots sin centrala belägenhet i Jönköping samtidigt ett naturskönt läge, med en härlig utsikt över Munksjön och med direkt närhet till Vätterns södra strand. Hotellet har 100 rum och kan erbjuda bar, restaurang, en trevlig relaxavdelning för avkoppling samt goda konferensmöjligheter.

Alla rum på detta hotell är IT-anpassade med trådlöst bredband. Samtliga rum har även så kallad Business Class standard, med bad/dusch, telefon, byxpress, hårfön, minibar och TV. Extra faciliteter erbjuder VIP-rummet samt sviten, vilken för övrigt är utrustad med egen ångbastu. Allergi- och handikappanpassade rum finns. Ofta erbjuder hotellet förmånliga rabattpaket och många gånger i samband med exempelvis högtider och andra lokala arrangemang. På hotellets hemsida kan du läsa mer om aktuella erbjudanden samt boka ditt rum online. Varmt välkommen till Jönköping!

Boka Hotellrum

Best Western John Bauer Hotel
Södra Strandgatan 15
550 02 Jönköping

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Posted on 4 november '09 by admin, under Hotell i Jönköping.

Skriv en kommentar