web analytics

Hitta hotell i Jönköping

Elmia i Jönköping

Elmia i Jönköping anordnar årligen ett 25-tal egna mässor inom många skilda affärsområden. Elmia har ett strategiskt läge och kan erbjuda mycket stora ytor för allehanda event och arrangemang.

Utöver de årligen återkommande mässorna anordnas även skräddarsydda evenemang efter kundens önskemål. Dessutom anordnar man diverse konferenser, kongresser och övriga event där Elmia kan stå för både uthyrning och service.

Av de större mässorna – bland de största i Europa – kan nämnas mässorna för lastbilar, husvagnar och husbilar, underleverantörer (Elmia Subcontractor) och järnväg samt Elmia Wood, världens största skogsmässa. Anläggningen består av fyra stora utställningshallar på mer än 34 000 kvm. Elmia i Jönköping erbjuder även tillgång till ett tjugotal konferenslokaler samt en konserthall. Anläggningen är handikappanpassad och har goda parkeringsmöjligheter.

Det finns också flera restauranger och caféer på området. Elmias serviceavdelning kan vid önskemål även hjälpa till med transportplanering och hotellbokningar. Utbudet av hotell i Jönköping är stort, och strax intill mässhallarna återfinns för övrigt Kinnarps Arena. För ytterligare information, vägbeskrivning, kontaktuppgifter och aktuellt program, läs mer på Elmias hemsida.

Elmia AB
Elmiavägen 11
554 54  Jönköping
Tfn 036 – 15 20 00